BAPTISTA GYÜLEKEZET BALATONSZEMES

Mert mindnyájan Isten fiai vagytok a Krisztus Jézusban való hit által.

 

Felhasználónév:

Jelszó:


Az oldalak egy részének megtekintéséhez regisztráció szükséges. Adatvédelem.

 

Archiv oldalak:

VÍRUS TÁJÉKOZTATÓ 2021.01.31

Vissza...  Vissza

 Kedves Testvérek! 

Mindannyian vártuk már azt a napot, amikor újra találkozhatunk Isten házában vasárnaponként a legutóbbi közleményben foglaltak betartásával

coronavirus_0.jpgcoronavirus_0.jpgcoronavirus_0.jpg

(szerdánként egyelőre maradunk Zoom-os felületen)

Istentiszteleteinket 2021. február 01-től továbbra is online módon tartjuk, azokat közvetítjük, azonban az alábbi irányelveket betartva, hibrid megoldással, korlátozott módon, személyes jelenlétre is van lehetőség.

 

1. Az imaház adottságait figyelembe véve határozzuk meg az istentiszteleteken részt vevők maximált létszámát. Az istentiszteleti terem teljes alapterületét figyelembe véve – beleértve a karzat területét is – minden jelenlévőre jusson minimum négy négyzetméter alapterület. Balatonszemesen ez kb.: max.60-70 fő

2. Az 1,5 m-es távolságtartás a továbbiakban is előírás, emiatt a padok vagy székek elhelyezése ennek a figyelembevételével történjen.

3. A kézfertőtlenítés a bejáratoknál minden belépésnél történjen meg.

4. A takarításra, fertőtlenítésre, szellőztetésre helyezünk nagy hangsúlyt, kiemelten figyelve a fertőtlenítésre az illemhelyek esetében is.

5. A maszk használata kötelező! Nem mindegy, milyen maszkot viselünk. Ajánlott a sebészi vagy a textilmaszk, természetesen nagyobb hatékonyságú maszkok (FFP2, FFP3) is használhatóak, de semmiképpen ne használjon senki olyan szelepes maszkot, ami csak befelé, a viselő irányában szűr, de a kilégzésnél akadálytalanul távozik az esetleges fertőzést hordozó levegő.

6. Tudjuk, hogy magabiztosabban vesznek részt alkalmainkon, akik már megkapták a koronavírus elleni védőoltást, vagy átestek a vírusfertőzésen, de mégis legyünk figyelemmel egymás testi-lelki egészségére.

7. Szakemberekkel egyeztetve az éneklésnél is önmegtartóztatást kérünk a gyülekezetektől, tudva, hogy az először légúti fertőzést okozó vírus éneklésnél még jobban terjedhet. Az istentiszteletek hosszúságánál is tanúsítsunk önmérsékletet!

8. Ne felejtsük, hogy a krónikus betegségben lévők és az idősek számára veszélyesebb ez az időszak, így legyünk még körültekintőbbek az idősödő és beteg testvérekkel való kapcsolattartásban.

Mindent meg kell tennünk, de abban a hitben járunk, hogy az Úr védelmére is szükségünk van. Ő tudja, mi a terve velünk, mi az oka a kialakult helyzetnek, és mit akar bennünk vagy általunk elvégezni ebben az időben.

 

Kérjük a testvérek megértését abban is, hogy most ismét egy olyan jellegű időszak következik, amikor az „olló” bármikor tovább nyílhat, vagy adott esetben csukódhat. Gyakorlatilag hétről-hétre ülésezik a vezetőségünk, hogy aktualizálja a legfrissebb híreket. Igyekszünk Istenre figyelni és Tőle jövő bölcsességet kérve tenni ezt. A felelősségünk nem kicsi, köszönjük a testvérek szeretetét, türelmét. 

Szeretettel várjuk azokat, akik úgy döntenek, hogy az előírásoknak megfelelően, élőben szeretnének részt venni az imaházi alkalmakon, és természetesen szeretettel és megértéssel vagyunk azok felé is, akik még korainak tartják a nyitást, és egyelőre továbbra is otthonról, online formában szeretnék követni a vasárnapi alkalmainkat. 

Szeretettel, türelemmel legyünk továbbra is egymás felé!

 

„Isten, akitől a kitartást és a bátorítást kapjátok, adja meg nektek, hogy Krisztus Jézus akarata szerint egyetértésben éljetek egymással, és mindnyájan egy szívvel-lélekkel dicsőítsétek Istent, Urunk, Jézus Krisztus Atyját! Fogadjátok el egymást, ahogyan Krisztus is elfogadott benneteket, és szolgálja ez is Isten dicsőségét!

Isten, aki minden reménység forrása, egészen csordultig töltsön be titeket örömmel és békességgel — a benne való hitetek által. S így a Szent Szellem ereje által a reménységetek is túláradóan bőséges legyen!”

Róma 15, 5-7.13 (Efo)

 

Szeretettel: A gyülekezet vezetősége

Balatonszemes, 2021. 01. 30.

Balatonszemesi Baptista Gyülekezet - Belső (gyülekezeti - egyházi) használatra.

 

Jogi nyilatkozat

|

Impresszum

|

ˆ Baptista Gyülekezet Balatonszemes, 2018

|

Nyitó oldal