BAPTISTA GYÜLEKEZET BALATONSZEMES

Az Őt félőkben gyönyörködik az Úr, akik kegyelmében reménykednek.

 

Felhasználónév:

Jelszó:


Az oldalak egy részének megtekintéséhez regisztráció szükséges. Adatvédelem.

 

Archiv oldalak:

Bemutatkozunk

Vissza...  Vissza

Gondviselés Alapítvány

Karácsonyi csomagosztásA Gondviselés Alapítványt 1992-ben azzal a céllal hoztuk létre, hogy a Balatonszemesi Baptista Gyülekezet keresztyén missziós programját támogassa. Alapító okiratában hangsúlyozottan szerepel a szociálisan nehéz helyzetben lévők segítése, hasonló célkitűzésekért dolgozó személyek és szervezetek támogatása, valamint a kulturális tevékenység. 

Gyülekezeti ház és konferenciaközpont

Gyülekezeti ház és konferenciaközpontA Gondviselés Alapítvány végzi a gyülekezetünk közösségi házának üzemeltetését is, amelyben vállalja az alapító okiratában megfogalmazott elvekkel működő szervezetek és gyülekezetek konferenciáinak megrendezését. (Bővebb információ a konferenciaközpontról itt)

 Üdűlőotthon 

ÜdülőotthonEmellett az alapítványunk 2002-ben egy üdülőházat alakított ki egyik ingatlanából azzal a céllal, hogy kellemes és szép környezetben, alacsony áron nyújtson lehetőséget a pihenésre keresztény gyülekezetek, civil szervezetek, oktatási intézmények, hátrányos helyzetűek, családok, és egyéb olyan csoportok számára, melyek tagjai értelmes, kulturált módon szeretnének pihenni, testileg-lelkileg felüdülni. (Bővebb információ az üdülőotthonról itt.)

Segítségnyújtás

Devecser - iszapömlésIgyekszünk érzékenyek lenni a minket körülvevő problémákra. Akár anyagi segítséggel, akár kétkezi munkával készek vayunk segíteni a bajba jutottakon.

Balaton-NET

Balaton-NETTámogatói és házigazdái vagyunk a Balaton-NET programnak.

Erőteljes és kiegyensúlyozott bibliatanítás – Ez a találkozó fő hangsúlya. Célunk, hogy a részvevők aktuális témákban, felkészült tanítóktól nyerjenek bibliai ismeretet és látást. A tanítás célja az életet formáló találkozás Isten Igéjével az imádat és imádság környezetében. A tanítók választásában alapvető szempont az Igéhez való ragaszkodás, a felkészültség és a széles körben elismert tanítói ajándék.

Felfrissülés családbarát környezetben - A helyszín megválasztása, és a program egyaránt támogatja, hogy a résztvevők (családok és egyedülállók, gyülekezeti és baráti közösségek) az Istennel való közösségükben megerősödve, lelkileg felfrissülve, testileg kipihenve, élményekben gazdagon térhessenek haza. A különböző korosztályok számára tartalmas, a találkozó céljaival harmonizáló korosztályos programokat biztosítunk.

 

Balaton-NETAktuális és jelentős témák – Minden találkozónak van egy kiemelt témája, amely köré rendeződnek a tanítások és a program különböző elemei is. Ennek megválasztásában szempont az egyház, azon belül is az egyének aktuális és jelentőséggel bíró kérdései, amelyekben széles körben alkalmazható bibliai látásra és útmutatásra van szükség.

Nemzetközi és felekezetközi – Célunk, hogy a találkozó a különböz? felekezetekben széles körben vonzó és elérhető legyen, akár a környező és távolabbi országok keresztényeinek is. A nemzetközi hangsúly megvalósítását az Euro-Keswick Partnership, mint keret biztosítja, emellett támaszkodunk a nemzeti Eavgéliumi Aliansz-okra és a különböző nemzetközi missziós szervezetekre. 
Bővebb információ itt.

Balatonszemesi Baptista Gyülekezet - Belső (gyülekezeti - egyházi) használatra.

 

Jogi nyilatkozat

|

Impresszum

|

ˆ Baptista Gyülekezet Balatonszemes, 2018

|

Nyitó oldal