BAPTISTA GYÜLEKEZET BALATONSZEMES

Az Őt félőkben gyönyörködik az Úr, akik kegyelmében reménykednek.

 

Felhasználónév:

Jelszó:


Az oldalak egy részének megtekintéséhez regisztráció szükséges. Adatvédelem.
Ha még nincs regisztrálva, itt megteheti!

 

Archiv oldalak:

VEZETŐSÉGI KÖZLEMÉNY máj.28.

Vissza...  Vissza

Kedves Testvérek!

Jó hír, hogy vasárnap délelőttönként az imaházban találkozhatunk (az egyházi közleményben megfogalmazottak betartásával) 10h-tól 11h-ig. Természetesen közvetítjük ezentúl is az istentiszteleteket azok számára akik nem tudnak személyesen ott lenni.

 Szeretettel ugyanakkor nyomatékosan kérjük a 65 év feletti testvéreinket, hogy maradjanak otthon. A Zoom-os beszélgetéseket ezentúl is szeretnénk folytatni, hogy azok is részt tudjanak venni a közösség gyakorlásának ilyen formájában, akik otthon maradnak. A közös imaóra, illetve kiscsoportos bibliaórák ebben a hónapban még elmaradnak, ahogy a vasárnap délutáni alkalmak is.

 A jelenlegi helyzetben – az egyházunk operatív tanácsának közleményét figyelembe véve – arra a döntésre jutottunk, hogy júniusban még online formában tartjuk a szerdai bibliaórákat. Úgy tapasztaltuk, hogy nagyon áldott, meghitt beszélgetések, erősítő bizonyságtételek hangzanak el ezeken a kimondottan interaktív alkalmakon, ezért bátorítunk mindenkit, hogy vegyünk részt rajtuk, mégha ez valamilyen szinten áldozatba is kerül.

 Továbbra is nemet mondunk a félelemre, de igent a felelősségteljességre, ez alapján született a gyülekezet vezetőségének jelenlegi határozata is.

 A nyitást fontosnak tartjuk, és üdvözöljük, de csak abban a józan ütemben, ahogy a kormányunk és egyházunk szakemberei ezt kérik, elvárják tőlünk.

 Köszönjük a Testvérek türelmét, további békességes tűrést kívánunk mindannyiunknak, és újfent bátorítunk mindenkit, hogy éljünk azokkal a lehetőségekkel, amik csak rendelkezésünkre állnak Isten kegyelméből ezekben a rendkívüli időkben!

 Ugyanakkor arra is kérünk mindenkit, hogy az egységet és békességet munkáljuk és ítélkezésmentesen viseltessünk egymás felé.

 

Szeretettel: a gyülekezet vezetősége

 

„Minden dolgotok szeretetben menjen végbe!” (1Kor 16,14)”

covidajanl_200525.jpg

Balatonszemesi Baptista Gyülekezet - Belső (gyülekezeti - egyházi) használatra.

 

Jogi nyilatkozat

|

Impresszum

|

ˆ Baptista Gyülekezet Balatonszemes, 2018

|

Nyitó oldal