BAPTISTA GYÜLEKEZET BALATONSZEMES

Sok baj éri az igazat, de valamennyiből kimenti az ÚR.

 

Felhasználónév:

Jelszó:


Az oldalak egy részének megtekintéséhez regisztráció szükséges. Adatvédelem.

 

Archiv oldalak:

VEZETŐSÉGI KÖZLEMÉNY máj.28.

Vissza...  Vissza

Kedves Testvérek!

Jó hír, hogy vasárnap délelőttönként az imaházban találkozhatunk (az egyházi közleményben megfogalmazottak betartásával) 10h-tól 11h-ig. Természetesen közvetítjük ezentúl is az istentiszteleteket azok számára akik nem tudnak személyesen ott lenni.

 Szeretettel ugyanakkor nyomatékosan kérjük a 65 év feletti testvéreinket, hogy maradjanak otthon.  A közös imaóra, illetve kiscsoportos bibliaórák ebben a hónapban még elmaradnak, ahogy a vasárnap délutáni alkalmak is, viszont szerdánként már az imaházban tlálkozhatunk a bibliaórák alkalmával, melyekre szeretettel várunk mindenkit!

 Továbbra is nemet mondunk a félelemre, de igent a felelősségteljességre, ez alapján született a gyülekezet vezetőségének jelenlegi határozata is.

 A nyitást fontosnak tartjuk, és üdvözöljük, de csak abban a józan ütemben, ahogy a kormányunk és egyházunk szakemberei ezt kérik, elvárják tőlünk.

 Köszönjük a Testvérek türelmét, további békességes tűrést kívánunk mindannyiunknak, és újfent bátorítunk mindenkit, hogy éljünk azokkal a lehetőségekkel, amik csak rendelkezésünkre állnak Isten kegyelméből ezekben a rendkívüli időkben!

 Ugyanakkor arra is kérünk mindenkit, hogy az egységet és békességet munkáljuk és ítélkezésmentesen viseltessünk egymás felé.

 

Szeretettel: a gyülekezet vezetősége

 

„Minden dolgotok szeretetben menjen végbe!” (1Kor 16,14)”

covidajanl_200525.jpg

Balatonszemesi Baptista Gyülekezet - Belső (gyülekezeti - egyházi) használatra.

 

Jogi nyilatkozat

|

Impresszum

|

ˆ Baptista Gyülekezet Balatonszemes, 2018

|

Nyitó oldal