BAPTISTA GYÜLEKEZET BALATONSZEMES

A Lélek gondolata pedig élet és békesség.

 

Felhasználónév:

Jelszó:


Az oldalak egy részének megtekintéséhez regisztráció szükséges. Adatvédelem.
Ha még nincs regisztrálva, itt megteheti!

 

Archiv oldalak:

VEZETŐSÉGI KÖZLEMÉNY_Július

Vissza...  Vissza

vez_kozl_20_07.jpg

Kedves Testvérek!

 

 

A folyamatosan alakuló helyzetben az alábbi döntésre jutottunk a legutóbbi vezetőségi alkalmunkon (figyelemmel követve a híreket, de mindenekelőtt Istentől kapott józansággal, Rá és egymásra figyelve), hogy a vasárnap délelőttjeinken igyekszünk tartani a kellő fizikai távolságot (és csak azt!), emiatt a nagyteremben csak korlátozott létszámmal tudunk együtt lenni (érkezési sorrendben); a többiek az alagsori teremben tudják nagy kivetítőn követni az istentiszteletet. Mindenkinek lesz helye, csak szellősebben, mint eddig.

Továbbra is fokozattan figyeljünk a szájmaszk viselésére, legyen rajtunk, amíg el nem foglaljuk a helyünket (a széken ülve, az alkalom alatt nem kell), illetve az alkalom végén, egészen az imaház elhagyásáig. Tudjuk, hogy nem kényelmes, de így biztonságos. Nem csupán magunkra vigyázunk, amikor így teszünk, hanem egymásra is – ami legalább annyira feladatunk. Kérjük, hogy segítsük házigazdáink szolgálatát, jót akarnak, amikor emlékeztetnek bennünket a közleményben foglaltakra.

Továbbra is használjuk rendszeresen a kézfertőtlenítőket, és amennyire csak tudjuk kerüljük a testi kontaktust.

 

Hálásak vagyunk azért, hogy szeretjük énekekben is dicsérni Urunkat, de az éneklés formája az, ami a legintenzívebb ki-belélegzéssel jár, így az énekek száma is korlátozott lesz ebben az időszakban, ahogy az alkalmaink hossza is. Igyekszünk kb. egy órába beleférni, viszont augusztustól a vasárnapi reggeli kiscsoportos bibliakörök látogatására bátorítjuk a testvéreket, amik külön termekben lesznek megtartva. Közös imaórát egyelőre még nem tartunk.

 

Köszönjük szépen a Testvérek együttműködését, megértését és türelmét! Továbbra is hadd kérjük azt mindannyiunktól, hogy - bár ahányan vagyunk annyi módon értelmezzük ezt a jelenlegi helyzetet, mégis - figyeljünk arra, hogy ne engedjük, hogy a sátán éket verjen testvér és testvér közé. Tudatosan kell ápolnunk Istennel és egymással is a kapcsolatunkat, hogy a békesség köteléke ne engedjen el. A szeretetet, tisztelet és megértés jellemezzen bennünket ebben a speciális időszakban is!

 

 

Szeretettel a gyülekezet vezetősége:

 

Balatonszemes, 2020. 07. 08.

covidajanl_200525.jpg

Balatonszemesi Baptista Gyülekezet - Belső (gyülekezeti - egyházi) használatra.

 

Jogi nyilatkozat

|

Impresszum

|

ˆ Baptista Gyülekezet Balatonszemes, 2018

|

Nyitó oldal