BAPTISTA GYÜLEKEZET BALATONSZEMES

Szeressétek ellenségeiteket, jót tegyetek azokkal, akik titeket gyűlölnek!

 

Felhasználónév:

Jelszó:


Az oldalak egy részének megtekintéséhez regisztráció szükséges. Adatvédelem.

 

Archiv oldalak:

Üdülőotthon - házirend

Vissza...  Vissza

Gondviselés Alapítvány
Üdülőotthon
Balatonszemes
Fő u. 1.
8636

HÁZIREND

 

Reméljük mindenki azért jött hozzánk erre a hétre, hogy kellemes és szép környezetben pihenjen, épüljön lelkileg. A házirend egy csendes, keresztyén üdülőotthon házirendje. Az üdülő a lelki erősödés, közösség gyakorlásának legyen a helye! A házirend ismertetése és betartatása a csoportvezető felelőssége.

Vendégeink rendelkezésére áll:

Vendégeink rendelkezésére áll:

  • 4 galériás szoba zuhanyzóval, szobánként 5-7 férőhellyel

  • 2 szoba közös zuhanyzóval szobánként 3-5 férőhellyel

  • 2 tetőtéri szoba közös zuhanyzóval, szobánként 4-8 férőhellyel

  • felszerelt teakonyha, étkező, fedett terasz, parkoló, füves udvar

  • Tetőtérben közösségi helység 40 fő részére

Az üdülőotthonban tilos:

Cigarettázni, alkoholt fogyasztani. Idegeneket, vendégeket fogadni csak előzetes gondnoki egyeztetés után szabad. Háziállat az üdülő területére nem hozható be. Minden viselkedés igazodjon a Biblia mértékéhez.

Tisztaság:

Az üdülő működtetése a gyakran kirándulók által ismert kulcsos házakhoz hasonló. A kedvező árakat csak akkor tudjuk tartani, ha minden csoport maximális önellátásra rendezkedik be. Ellenkező esetben főállású gondnokot kell alkalmazni, ami jelentősen megnöveli a költségeket. Éppen ezért a következők betartása minden csoport közös érdeke.
Az üdülőt tiszta állapotban adjuk át és minden csoporttól tiszta állapotban kérjük vissza..
Az épület és az udvar tisztaságára minden csoport köteles gondosan vigyázni. Étkezni a szobákban nem lehet. Ételt tárolni csak a konyhában szabad. Plédet, takarót, szivacsot stb. kivinni az épületből nem szabad (ezt még mások is szeretnék használni).
A falra ragasztani nem szabad, a hirdetőtábla erre a célra van!

Napirend:

Az épületen belül futkározni, labdázni nem szabad.
Az udvaron csak a kijelölt helyen lehet játszani, csoportos foglalkozást tartani. Focizni és egyéb labdajátékot a szemben levő iskola udvarán lehet, ott kiépített, kerítéssel körülvett pálya van (az iskolaigazgató engedélyével, erre szabad hivatkozni). Reggel 8 előtt és 22 óra után teljes csendet kérünk.
Az udvaron belül a műanyag székek szabadon mozgathatók. Az épületből a székeket (fa szék, fa asztal) nem szabad kivinni!

Érkezés és távozás:

Csoportok érkezése minden szombaton 16 órától, távozás a következő héten, szombaton 10 óráig. Ettől eltérni csak előzetes megbeszélés alapján lehet.

Biztonság:

A konyha felszereltsége alapján teakonyhaként üzemel.
Ha a csoport elmegy az épületből, minden ablakot és ajtók kérünk gondosan bezárni, behajtani, az autókat a zárt kapu mögött tárolni. Az esetleges besurranó tolvajok ellen ez az egy védelem van. Mi nem tudunk felelősséget vállalni semmi veszteségért. Több lehetséges baleseti forrás is van. Az udvaron a pincetető nem játszótér. A galériák lépcsője óvatosságot kíván. A bérbeadó semmilyen felelősséget nem vállal az esetleges anyagi károkért, bekövetkező balesetekért. Különös figyelemmel legyünk a tetőablakokra. Egy gyors nyári zivatar esetében elázhat minden, ami a szobában van és az épületben is károk keletkezhetnek, ezért, ha a csoport elmegy az épületből a tetőablakokat minden esetben, kérjük bezárni. Az utcai nagykapu egy "különös találmány", használatát csak felnőtteknek ajánljuk, megfelelő "képzés" után! Az épület két szárnyában, a főbejárattal szemben van poroltó elhelyezve. Ennek működését legalább a csoportot vezető személy ismerje. A mellékelt tűzriadó tervet minden csoportvezető köteles megismerni és alkalmazni! Az üdülőben maradt tárgyakért és értékekért felelősséget nem tudunk vállalni. Ezért kérjük, a csoportok távozás előtt alaposan nézzenek körül.

Minden csoport annyi helyiséget használhat, amennyire szüksége van. A szállás elosztása a csoportvezető feladata.

A díjakat az üdülés befejezése előtt készpénzben, nyugta vagy számla ellenében kell a megbízott személyeknek rendezni.

A csoport köteles minden, rendellenes használat során keletkezett kárt megtéríteni. Az esetleges károk díját a gondnok, megfelelő mérlegelés után határozza meg. Amennyiben a csoport a javasolt díjat nem tarja elfogadhatónak, úgy a kárt új értéken saját maga rendezi. (Pl. vesz egy új poharat az eltört helyett stb.) Elveszett kulcs másolása 1.000 Ft.

Laókocsival való érkezést előre egyeztetni kell. Elektromos autó töltésére nincs lehetőség.

Segítség:

Gépészeti probléma (víz, gáz, villany stb.) esetén lehet keresni:

Bondor Attilát (+36 20 886 1740) vagy Reichert Ervint (+36 20 886 1743)

Kérjük, nézze meg, az eddigi jelentkezéseket és tekintse meg az elszámolást segítő adatlapot!

 

Balatonszemesi Baptista Gyülekezet - Belső (gyülekezeti - egyházi) használatra.

 

Jogi nyilatkozat

|

Impresszum

|

ˆ Baptista Gyülekezet Balatonszemes, 2018

|

Nyitó oldal